Forumbulteni.Com     forum  

Geri Git   Forumbulteni.Com > >
Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Ara

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 11.Nisan.2019, 21:23
Merve Merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator
 
Üyelik tarihi: 14.Ocak.2019
Mesajlar: 303
Standart Creole Sosu

150 ml et suyu , 1 soğan , 2 kahve kaşığı köri , 1 kahve kaşığı toz şeker , 100 g rendelenmiş hindistan cevizi , 1 tutam safran , tuz

Hindistan cevizi ile 1 dl sıcak suyu Armatal (20 cm) tencereye koyun.20 dakika kısık ateşte pişirin. Hindistan cevizinin sütünü çıkarmak için katı malzemeyi bastırarak filtreden geçirin. Rende soğan ve et suyunu tencereye koyun. 15 dakika pişirin. Daha sonra köri, şeker, tuz, safran ve hindistan cevizi suyunu ek edin ve 20 dakika pişirin. Sos çok koyu olursa biraz sıcak su ekleyin.

Beyaz Şarap
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
creole, sosu


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık

Forum Jump


Tüm Zamanlar GMT Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:18.


mersin escort alanya eskort