Forumbulteni.Com     forum  

Geri Git   Forumbulteni.Com > >
Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Ara

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 11.Nisan.2019, 21:31
Merve Merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator
 
Üyelik tarihi: 14.Ocak.2019
Mesajlar: 303
Standart Otlu Fıstıklı Levrek

Yaz için hafif bir öneri..

2 Kişilik Malzeme

2 tane levrek balığı
2 aş kaşığı küçücük ufalanmış taze ekmek içi
1 aş kaşığı minicik doğranmış maydanoz yaprağı
1 aş kaşığı minicik doğranmış dereotu
2 aş kaşığı çam fıstığı
1 limonun rendelenmiş kabuğu
2 aş kaşığı zeytinyağı
deniz tuzu
taze öğütülmüş karabiber

Hazırlanışı
1) Levrek balığını balıkçınıza temizletin,filetosunu çıkartıp,dörder parçaya kestirin. Eve gelince filetoları denetim edin. Kalan kılçıkları iyice temizleyin. Yıkayıp, kurulayın.

2) Bir kasenin içinde ufalanmış ekmek içini, doğranmış maydanozu ve dereotunu, çam fıstığını, rendelenmiş limon kabuğunu, bir aş kaşığı zeytinyağını karıştırın.

3) Fırın kabına fırın kağıdını serin. Filetolarıkalan bir aş kaşığı zeytinyağı ile yağlayın.Tuzlayıp biberleyin.

4) Fileto levreklerin 4 parçasını tepsiye dizin. Üzerine ekmekli otun karışımının yarısını serpiştirin. Kalan 4 parça levreği üzerine yerleştirin. Ekmekli, otlu karışımın diğer yarısını en üste serpiştirin.

5) Önceden 200 radde ısınmış fırında 10-15 dakika pişrin. Servis yapın.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
fıstıklı, levrek, otlu


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık

Forum Jump


Tüm Zamanlar GMT Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:42.


mersin escort alanya eskort