Forumbulteni.Com     forum  

Geri Git   Forumbulteni.Com > >
Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Ara

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 11.Nisan.2019, 21:38
Merve Merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator
 
Üyelik tarihi: 14.Ocak.2019
Mesajlar: 303
Standart Avusturya Mutfağı

Viyana Usulü Şinitzel

Malzemeler:
150 gr kontrfile, 2 tane yumurta, 1 su bardağı un, 1 miktar ak ekmek, kızartmak için sıvı yağ, 2 tane patates, ½ domates, 2 dal taze soğan, 2-3 dal taze nane, 1 tatlı kaşığı hardal, 1 çay kaşığı hindistancevizi, 1 tane limon suyu, tuz ve karabiber

Hazırlanışı:
Eti düz bir zeminde suyunu kaçırmayacak şekilde döverek inceltin. Eti hafif nemliyken elenmiş una bulayın. çok unlar silkelendikten sonra çırpılmış yumurtaya batırın. Daha sonra kabukları çıkarılmış ve ufalanmış ekmek içlerine bulayın.

Kızgın sıvı yağda arkalı önlü rengi altın sarısı olana dek kızartın. Kağıt peçete üstüne alınarak çok yağı süzdürülür ve daha önceden ısıtılmış servis tabağına konur. Haşlayıp küp küp doğradığınız patatesleri hardal ve hindistancevizi ile karıştırıp, tuz, limon ve karabiberi atın. Taze soğan ve domatesle tabağı süsleyip servis yapın.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
avusturya, mutfağı


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık

Forum Jump


Tüm Zamanlar GMT Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:58.


mersin escort alanya eskort