![]() |
![]() |
#1
|
|||
|
|||
![]()
Fesleğenli burgu makarna:
Malzeme - 1 paket burgu makarna - 60 gr. Taze fesleğen - veya 2 tatlı kaşığı kuru fesleğen - 6 diş sarmısak - 45 gr. Dolmalık fıstık - 125 gr. Permasan peyniri - 6 aş Kaşığı zeytinyağı - Tuz-biber - 2 tane kiraz domates Hazırlanışı Makarnayı, tuzlu ve yağlı suda 8 dakika haşlayıp, soğuk sudan geçiriniz. Mixerde yıkadığınız fesleğen yapraklarını, sarmısak, dolmalık fıstık ve permasan peynirini çekiniz. Karışıma zeytinyağını karıştırarak ekleyiniz. Tuz ve karabiber ile tatlandırınız. Haşlayıp, soğuttuğunuz makarna ile sosu karıştırıp, servis tabağına alınız. Kiraz domates ile süsleyip servis yapınız. |