![]() |
![]() |
#1
|
|||
|
|||
![]() Malzemeler: 1/2 kg. kadayıf 30 gr. eritilmiş Becel (125 gr. lık kutunun dörtte biri) 1/2 çay bardağı zeytinyağı İçi için: Borcama yaydığınız kadayıfları kaplayacak kadar: salam pastırma dil peyniri Sosu için: 3 yumurta 3 su bardağı süt tuz Hazırlanışı: Kadayıfın tamamını Becel ve zeytinyağı karışımı ile yağlayıp yarısını borcama yayın. Yumurtalı sütlü sosun yarısını borcama yaydığınız kadayıflara döküp üzerine salam, pastırma ve dil peynirini ekleyin. Kalan kadayıfları da harcın üzerine yayıp sosun kalanını ekleyin. Bir gece buzdolabında bekletip ertesi gün 175' fırında kadayıfların altı üstü kızarana kadar böreği fırınlayın. |